Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyord är någonting bra, det har vi sett av alla de utländska ord (engelska, franska, finska, spanska och så vidare) vilka väller in i vårt land likt en sorts hemlig armé.


Något litet om viktigheter




Det är av särskilt stor vikt att delta
för envar som vill vinna

deltagande är av viss vikt
även stoltheten har sin givna plats




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2016-02-23 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP