Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012 - tränar nu att dressera budskapen genom limerickar 0005 LIMERICK by DominiQue


Tidsresenären

En tidsresenär från ett annat ljus
färdades genom elementen av ett brus
Ordet blev till Kött
dött blev återfött
Rådvill, frågandes - Var är Er Gudoms hus?

En liten tvekande pojke från en Telluinsk stad
där människorna stod tysta och förlägna på rad
pekar så på sitt bröst
Härinne - finner jag min tröst
Och då mot pojken blinkade tidsfararen, nu så glad

En liten flicka på andra sidan vägen
glömde plöstligt att vara förlägen
hon sa: - Hjärtats slag.
- Där inne är jag!
Nu har barnen lärt ut - att inte tro vuxnas sägen

Alla barnen på Vintergatans prövade klot
önskade unisont att på Moder Jord göra bot
låta symboler söndras och falla
sen bygga nytt som passar alla
Rena Goda hus för såväl klädd som naken fot

0005-0008 LIMERICK by DominiQue ?
2012-05-03
Copyright © DominiQue NVC Costa /
har varit förhandsgranskning för utvalda på facebook - får ej spridas i nuläget.
Lånad bild : istockphoto.com




Bunden vers (Limerick) av DominiQueen
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-04 01:21



Bookmark and Share


  Trädskugga
Djupt stämningsfull, med fina rim! Mycket bra!
2015-07-04
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen