Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Jag har väl då aldrig hört på maken', som grannens fru brukar utbrista varje gång en eller annans fru säger sig ha som lystrat till då maken hörts som yttra någonting högst extra vanligt. Hört=Lyssnat.


Helt litet om erotik




Ibland då det kliar
i öronens snäckor
och lillfingret vågar sig dit

kommer någon förbi
och påstår att lillfingret
är en sådan där erotisk zon.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-22 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP