Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RADIONÄTTER

radionätter

med "eldorado"

jag var en  tonårig

desperado

loredana

och isadora

toner mjukare

än angora

 

 

radionätterna

blev refugen

när jag kraschat

och tappat sugen

toner sändes

iväg i siden

blå signaler

som låg i tiden

 

 

många av oss

minns radionätter

inspelningarna

på kassetter

satt med korslagda

ben i sängen

själv var ende

och bäste drängen

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    5/7 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-05 15:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Visst minns man
Bra reflektioner ..
2015-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP