Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LOVLIGT BYTE

om man är fredlös är man lovligt byte

om man är fridsam är man störande

man retar upp sig på ditt glada plyte

för evangelium är berörande

 

 

där petrus' skugga föll blev folk helbrägda

där fanns en kraft som trotsar all kontroll

inte begränsad till blott kyrkoväggar

den invaderar stan från alla håll

 

 

demoner skriker när de möter Ljuset

Någon har stört dem - de spyr ut sitt hat

när skattens glans får genomlysa kruset

så blir den ljusskygge helt desperat

 

 

LARZ GUSTAFSSON   5/7 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-05 15:59



Bookmark and Share


  mare VIP
Ljusets kraft
skrämmer
verkligen
demoner!
2015-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP