Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eller engelskans Texture... Fast här handlar det om Ture, ett svenskt förnamn som betyder "folkkär". Exempelvis Ture Sventon, som enligt uppgift läspar ibland.


Tex Ture



Texture står för själva ytan som...
Och här avbryter vi för...
Ja, eller hur?

Fan, det vet ju varenda kotte numera att de växer på trän.
Ja, kottar alltså.
Undantag, de som inte gör det.

De växer på buskar.
De som inte växer på träd.
De utgör ett undantag här.

...själva ytan är det
som är mera ytligt sett utgörande
"the sealing", på engelska då, själva taket.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 300 gånger
Publicerad 2017-04-20 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP