Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Natur


Oväder



De tjockgrå molnen
hänger över havet
Den väldiga vågen reser sig glasblå
och kastar sig in i trånga strandklyftan
med ett urtidsvrål
Skumtrasorna klamrar sig fast
på strandens motsträviga örter
och smälter i bergets grönvarma göl
Lät mig lyftas upp ur kaos till vila
på släta hällen
där vinden kan tröstsmeka min böjda rygg
och lämna sitt friska saltfras på mina läppar




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 487 gånger
Publicerad 2006-04-18 22:24



Bookmark and Share


    HiFi
vilken härlig naturskildring... och en så fin liten bön om att få vila... den tycker jag om
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors