Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva

det sätter sig
som skeva personlighetsdrag
när man inte unnar sig själv
att leva

eller snarare
att älskas


så länge kände jag att livet inte var någonting för mig
att jag stod utanför allt det där
av värde


min stelhet tog över
ja, jag är en vuxen människa
men jag förstår fortfarande inte
hur man kallpratar



kiosken på hörnet
drottninggatan
där kan jag dansa fram
på mina krokiga ben
där kan jag vråla orden
ni aldrig vill höra


och på tåget hem från stockholm går det upp för mig
det är okej att vara underlig
och att vara jag


- dina ögon blir så sorgsna ibland
- jaha. låt dem bli det




Fri vers av C.Wieske
Läst 297 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-07-21 00:17



Bookmark and Share


  Trädskugga
Att bara vara och låta vara / som man är / vid liv... :)
2015-07-21

  Respons VIP
Att kallprata kanske står i vägen för en öppen och verklig dialog.
2015-07-21

  Marita Ohlquist VIP
Från mörker till ljus!
Vilken härlig känsla att tycka om sig som man är.
2015-07-21
  > Nästa text
< Föregående

C.Wieske
C.Wieske