Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten övning i att rimma i berättande stil, bara utan att samtidigt över stort överanstränga jaget. Ens krafter behövs ju till mera än bara att spotta ur sig texter till andras möjliga förnöjelse. Från i somras.


Du spottar rätt i glaset...




...tänkandes det är så de gör
som vill skänka en dusör
till servitören glatt sen
så han ger dig service igen

så där som tjänsteandar bör
om du dem rätt som förför
flörtar med deras sinnen
och lägger dig till deras minnen




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-26 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP