Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min älskade Erik


Sårskorpor

Ibland dyker mina hjärnspöken upp
Ibland klöser jag upp sårskorporna
Det börjar blöda
Inget plåster kommer plåstra om
Däremot kommer hans hand på mitt hjärta
Hans hår som kittlar i ansiktet
Hans skratt som tar sig allra längst in
Som kan värma upp en inre istid
Plåstra om och ny hud kommer täckas över sårskorporna




Fri vers av Josephyne
Läst 295 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-25 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josephyne
Josephyne