Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÖRDAG FÖRMIDDAG I CITY

ska jag skriva om högsommarbrisen

som blir till en sensommarvind?

ska jag skriva om när jag med ömhet

smekte främlingens persikokind?

eller drömmen om hälsingeflickan

och om blossande sommarmystik?

en sak vet jag emellertid säkert:

jag styrs inte av någon publik!

 

LARZ GUSTAFSSON  150725

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-25 15:54



Bookmark and Share


  mare VIP
Precis så
inte av någon
publik!
skapa på
hej å hå!
2015-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP