Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

får man inte tänka fritt?

Åh
Vad jag längtar efter lustar
Beröring
och
En annan sak
att använda munnen till
Skrik
Stön
Värme
Och gränslös kärlek

Sånt där man inte får tänka på

MEN
jag gör det ändå




Fri vers av Den lilla tänkande
Läst 251 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-08-02 12:32



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Ditt liv har bara börjat, fortsätt ut i livet och låt ödet ge dig njutning en gång!
2016-01-03

    ej medlem längre
Att tänka som man skall tänka är som att vara den som inget förstår. Så tänk och vi säger att du kan det. Så
2015-08-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Helt rätt tänkt , tycker jag! Kvinnor kan och ska få tänka fritt och önska lust.
2015-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Den lilla tänkande
Den lilla tänkande