Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fick bara ett behov att skriva detta till alla som behöver det


Vara som du är

Hos mig får du vara som du är
Jag vill hålla din hand när du går
På spången över livets myrmark

Jag vill stå där när du gått ned dig
Och skratta åt våra tillkortakommanden

Hos mig finns inga ramar
Som du måste passa in i

Det är bara dig jag vill vara nära.




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 575 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-20 14:45



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Väldigt vackert!
2006-06-27

  anneluca
Så storsint och generös.....kan väl ingen vara...? Väldigt vackert!
2006-05-03

    nutte imo
Den första "versen" är helt sagolik! Den gör så att man darrar inuti.
2006-04-27

    sofs
hm önskade någon sagt/skrivit så till mig idag, hade behövts.
2006-04-20

  Nessie
Varm dikt som sprudlar av villkorslös kärlek. Man blir glad!
2006-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö