Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om det dåvarande!


en skitkille, helt enkelt

man kan bli kär i vem som helst
om man har riktigt bra fantasi
man kan leva i en dröm
om verkligheten inte besvarar fantasin
för trots allt
var han ju bara en alldeles vanlig skitkille, helt enkelt




Fri vers (Fri form) av Josephyne
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-08-19 22:23



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en riktig tölp:)
bra att det är i det förflutna
2016-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Josephyne
Josephyne