Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur kommer det sig att jag alltid börjar be på toalettstolen?


WC halleluja


Den bästa kyrkan är toaletten
Så sade prästen

Ty

Toaletten är stället där du får
lugn och ro
och kan dumpa skiten.

Inget kyrkkaffe
Tyvär

Amen




Fri vers av Den lilla tänkande
Läst 323 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-08-21 11:26



Bookmark and Share


  Linil VIP
Jättebra!!
2015-09-01

  Bo Himmelsbåge
Härlig dikt!

Tänk om vi kunde göra samma sak
med Världens skit...?!
Dränka den på toa
o sedan rena den till gödning
för något vackert o nyttigt...!
Blommor o bin... kanske...
Ohh... ljuva tanke...

Tack!
Bo
2015-08-27

    GG
Du har ett så levande skrivarspråk :)

Log när jag läste, dels för ditt charmiga upplägg och dels för att det stämmer så bra :)


2015-08-21

  sextonförevigt
Log när jag läste den här. Tack!
2015-08-21

    ej medlem längre
Jag såg inte, därav privat!
2015-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Den lilla tänkande
Den lilla tänkande