Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en vän.

Det var som att öppna fönstret en sommarmorgon. In kommer solens ljus och doften av blommor och dagg. Ut strömmar nattens förbrukade luft och mörkret försvinner likt en droppe vatten på en varm klippa.

Jag är jorden i hennes trädgård, hon ger mig vatten så jag kan blomstra.
Jag ger henne blommor som färgsätter hennes tillvaro.

Hennes namn börjar på A, mitt namn på M, hon hjälper mig att hitta hem.

Det var här vi träffades, här vi började vår vänskap. Vi delar med oss av våra innersta tankar och känslor, vi sätter plåster på varandras sår och gör världen mindre vass.

Jag ger henne egen nyckel till mitt sinne och hon säger att det är trevligt därinne.




Övriga genrer av Starkskör VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-08-27 13:05



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Bokmärker texten samt erfar en känsla av då, ett slags då, som vill komma åter.
2023-11-05

  angela Täubert fd Jansson VIP
Så vackert skaldat! Kunde handla om mig och min vän....jag börjar på A, han börjar på M!
2015-08-31

  karenina VIP
Så ömsint och kärleksfullt beskrivet
2015-08-27

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint, kärleksfullt och alldeles underbart!
2015-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Starkskör
Starkskör VIP