Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland ogräs och höghus.

Bland ogräs och höghus stryker betongen under mina fötter.

Vindens fuktiga andetag smeker min kind.

Likt en mandala formar kullerstenarna världsmönster.

Löven på träden dansar på tå likt en ballerina, i symbios med vinden.

Södermalms allé blänker vackert i dugget.

Jag är hemma.




Fri vers (Prosapoesi) av Soljänta
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-01 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soljänta
Soljänta