Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

**i Dag är det ETT*ÅR*Sedan**


Just nu i Dag är det Ett År Sedan*
Min Kära Katt Rasmus*
Lämnade mig*
LYCKAN*fanns inte Nej
RASMUS Fanns Alltid med mig*
Natt*Dag*
Smart*Vacker*Snäll*Mysig*Glad*mm*
Tack*RASMUS*För 11*UNDERBARA*
LYCKLIGA*ÅR***MED**GLÄDJE**
Min*ÄLSKADE*RASMUS*
*DU*FINNS i mitt*HJÄRTA*

1/8-15 Av*i.Åberg




Fri vers av Irene Åberg
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-03 14:41



Bookmark and Share


  agneta pichler

Dina minnen så lyckliga
Av Rasmus ger förståelse
Om en sorg tung och svår <3
2015-09-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh ja...
Skutte var fin...
Oh ja...
2015-09-03

  L Patrik W Johansson VIP
Mjau

vår första katt Tussi såg ungefär ut sådär men jag var för ung att minnas henne
men vi har foton

en katt kan aldrig ersättas men kanske något dyker upp, själv är vi lite av kattdagis åt grannkatter ibland då jag jobbar hemifrån

Be well,
LPWJ
2015-09-03

    Dan Myrbeck
Kram!
2015-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg