Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland

Ibland tar jag din hand
Kramar den hårt
För att visa att
"Här är jag, jag ser dig"
För att bekräfta
Att du är den enda
För att du ska veta
Hur mycket jag saknat dig
Hur mycket kärlek jag genom åren glömt
Gömt
För att ge den till dig

Jag kramar till dig
Extra hårt ibland
För att inte känna mig ensam
För att jag är så självisk
För att jag behöver dig
För att du inte ska släppa

Jag kysser dig
Extra länge ibland
För att be om ursäkt för alla gånger jag överreagerar
För alla gånger du måste svälja min sorg
För alla gånger jag sårat
För att du ska veta
Att allt ont inom dig
Kan du dela med mig
Att alla tårar du någonsin ska fälla
Ska jag stryka bort
Och om du ber mig gå
Ska jag stanna

Jag stryker ditt hår
Ibland
Hela ditt ansikte rör vid mina fingrar
För jag ser att du inte alltid orkar vara stark
För att du trots allt är stark
Du är smart och du är rolig
Och du gör mig lycklig
Får mig att skratta
Får mig att berätta
För du är det vackraste jag vet
Varenda dag

Ibland säger jag att jag älskar dig
För att jag älskar dig
Så jävla mycket




Fri vers av Josephyne
Läst 282 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-03 21:09



Bookmark and Share


  blått nagellack
åh vad fin, och vilken hög igenkänningsfaktor :)
2015-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Josephyne
Josephyne