Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget kan rädda oss




Ni vet när allting har dött
Hela jävla staden faller sönder
Och jag går på mina gamla gator
Lyssnar på stegen under min fot
Och undrar vad fan som hände

Det här är inte värdigt

Dricker ett glas till
Sköljer ner ångesten med rödvin och Broder Daniel

Men inget kan rädda oss




Fri vers av Tess74
Läst 266 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-09-06 01:10



Bookmark and Share


    Svarte Petter
du skriver det så lätt. som om dikten vore ditt modersmål. att få dina dikter publicerade i en bok vore fantastiskt. har du någonsin provat???
2015-09-11

  Lars Hedlin
Nära intensivt och starkt!
2015-09-06

  Burn
gillar sista raden så mycket! hade gärna sett ett "nu" som slutord på den, då hade det blivit så slutgiltigt




2015-09-06

  Marianne Räf
Depraverat, en aning
apokalyptiskt ! ----
Mörkt, bra !
2015-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74