Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi vet


När det gör så ont
Så skönt
Så smärtsamt
Att man bara vill göra det igen


Och det spelar ingen roll vad dom säger
För vi vet




Fri vers av Tess74
Läst 260 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-11 23:08



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Bravo!

2015-09-13

  Lars Hedlin
Precis så....kram
2015-09-12

    ej medlem längre
Just så!
2015-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74