Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hör inga sånger



Ingen sjunger för mig
Jag hör inga sånger längre
Hjärtan av sten kan ej höra melodier

Jag drar ryggraden ur min kropp
Och förblöder på golvet
I den döda staden

Varulvarna ylar högt
Slår följe med mig
Och jag försvinner




Fri vers av Tess74
Läst 233 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-09-12 23:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och ruskar om lite!
2015-09-13

  aol
Just såsom livet kan kännas ,
2015-09-13

  Marianne Räf
Svartsynt och morbid! Men- bra !
2015-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74