Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Respons, förutan.


Brist - på dig, verkligen !



Du huserar, ständigt, i

mina tankar, -- ockuperar

mitt hjärta å min hjärna,

så där inte får Plats

med mycket annat ! - -

Jag undrar om jag har

fått en skruv lös; DU

är alltid på annan ort,

men fyller, ändå, upp

samtliga Sinnen, å jag

suckar -- utan ord ... ! o) :






Fri vers av Marianne Räf
Läst 402 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-09-17 13:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Orden känns läntandes
2015-09-19

  Åsa Njunjes
Berörande text om frustrerande längtan.
2015-09-18

  Blomma-Stjärna VIP
bra beskrivet om längtan, när som den ockuperar
hela ens väsen!
2015-09-17

  överlevaren VIP
Tankarna fladdrar iväg och någon kan ta större plats än man har utrymme för........ även om det är lustfyllt.
2015-09-17

    ej medlem längre
Så kan det bli om man väntar intensivt på någon eller något.
2015-09-17

    Dan Myrbeck
Inte lätt att bli av med tankar
ibland.
2015-09-17

    ej medlem längre
Längtan tar sig alla uttryck...
2015-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf