Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Årgångs svin' har en ju hört talas om ibland. Att ett visst år skulle ha framkallat extra saftiga svin.


Beautiful ribs, baby



Hon grillade honom ordentligt
bespetsade sig på det
överöste köttet med kyssar
åt honom hungrigt
som drack hans lust likt ett årgångsvin




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-16 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP