Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom...











............våga släppa allt

för att leka leken

från längesen

skratta som barn

och känna
svindeln


låt oss mötas
i gryningen

när alla kloka sover

och älska
vår trasiga värld hel

mata varandra

med jordens
söta frukter

i fnittrande
närhetslycka

Vi har ju inte
bråttom alls

vi vet
att en dag

ska vi leva i Paradiset




Fri vers (Fri form) av Michaela Dutius
Läst 432 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-09-27 20:28



Bookmark and Share


    S.p.o.f
fin känsla den här texten förmedlar. bra skrivet.
2015-11-08

  anits VIP
Så fint känslosamt och berörande skrivet!
2015-10-12

  ResenärGenomLivet VIP
Vårt ljusa hopp...så fint...
2015-10-02

  Maria T
Så stilla mjuk och fin dikt
2015-09-29

  mare VIP
Fin text!
2015-09-29

  Junia VIP
Så sann och skön text!! Vill nog leka lite!
2015-09-28

  Lars Hedlin
En av dina bästa <3 kram
2015-09-28

  stig wikman
UNDERBART
MICHAELA.

JAG BOKMÄRKER DENNA.

KRAM FRÅN STIF.
2015-09-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Bästa texten för
oss som tappat
bort oss själva
i växten, den
borde ju vara
full med som Du
skriver med lite
skoj för vår
egen skull...
2015-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius