Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom tomrummet





Tystnaden faller över oss
Som snöflingor i natten

Jag vandrar i mitt mörker
Min vän och fiende

Smeker insidan på mina lår
Kysser blodet från mina läppar
Landar i mina andetag
Och stjäl luften från mina lungor

Ångesten griper tag i min bröstkorg
Som så många gånger förr
Jag känner igen mina ojämna hjärtslag
Dunk...dunk..dunk..

I ett desperat försök förför jag känslan igen
Låter tystnaden äta upp mig
Låter fingrarna knäppa upp skjortan
Blottar min hud för döden som ler

Han smeker av mig mina tvivel
Tar mig hårt under snön som faller
Och jag njuter
Innan jag faller genom tomrummet




Fri vers av Tess74
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-06 09:13



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Väldigt spännande, förförisk läskig. Bra!
2015-10-08

  Lars Hedlin
Sån styrka..Gillas!
2015-10-06

    ej medlem längre
Kraftfulla rader ...
2015-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74