Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mumlande




Hej mörker
Min älskade vän
Vad gör du här
Varför stannar du

Jag vill leva igen
Vill krossa hjärtan
Stampa på tårar
Och skratta med vinångande andedräkt
Dränka mig i närhet

Men jag är död
För alltid
Känner inte igen min spegelbild
Vem är hon som ler så falskt mot mig

Jag vill äta passion till frukost
Kyssa någon tills jag blöder från mina läppar
Låta tystnaden utbytas mot skrik

Men tystnaden är här för att stanna
Och jag hör bara mumlande i mörkret




Fri vers av Tess74
Läst 224 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-10-06 09:43



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Ur mumlandet kan födas ord. Som blir text. Blir liv. Du lyckades just med det. Kram.

2015-10-06

  Lars Hedlin
"Hello darkness my old friend" Kram
2015-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74