Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


Kärlek

är som en

vind över en sommaräng

en dag vänder vinden

och blåser iväg

 

 

bort från mig




Fri vers av Maiah VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-10-08 05:55



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Fin! Hoppas inte bort från dig...men mot och runt dig !
2015-10-23

    ej medlem längre
Berörande vacker denna ..
2015-10-10

  ResenärGenomLivet
Kärleken kommer och går...vemodiga ord...
2015-10-08

  Lars Hedlin
Stark är den känslan....
2015-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP