Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


Varför

finns det så många

          ARGA

   människobarn

              ?




Fri vers av Maiah VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-11 10:20



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Kanske för att något fattas dem...tid att bli älskad....?
2015-10-23

  Peter Stjerngrim VIP
Inte så överraskande, enligt min mening ...
Speciellt med tanke på hur såväl samhället i allmänhet
men föräldrar många gånger i synnerhet
prioriterar just barnen och deras behov
av bekräftelse, värme och inklusion ...
2015-10-11

  Lars Hedlin
För att de får den känslan från de som fostrar dem oftast....
2015-10-11

  Marita Ohlquist VIP
En sund reaktion på vuxenvärlden!
Så tänker jag.
2015-10-11

    ej medlem längre
Därför att det finns så mycket ondska i världen...
2015-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP