Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om


om
tystnaden gav oss nog med förstånd
att läka våra sår..

om
kärlek vi känner bidar tiden
så solen hinner i kapp..

om
vi aldrig slutar älska

låt oss då.. lära oss
att viska kärleks ord
att då och då le leenden
för våran lycka.. i samförstånd
för livet i gemenskap..

orden är skrivna på mitt sätt
men ändock lika viktiga
för att förstå

att jag verkligen
älskar dig..




Fri vers av agneta pichler
Läst 234 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-10-11 19:17



Bookmark and Share


    Bo Malte
fint...
2015-10-14

  Fem hjärtan VIP
Så väldigt fint skrivet direkt från ditt hjärta! <3
2015-10-13

    Dan Myrbeck
Mycket fint skaldat!
2015-10-12

  stig wikman
OM,

Inte du fanns fick
jag aldrig läsa dej .

KRAM FRÅN STIG.
2015-10-12

  Lars Hedlin
Stark i kärleks ton som visar ditt innersta!
2015-10-12

  Quasimodo
Vackert och ömsint för kärleken och till att vårda den!
2015-10-11
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler