Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sagodags i skidbacken


takt och ton; för på det fjärde

 

 

Tripp och trapp sa att trull kom sist
trull sa javisst och frivoltade genom sin pist

lämnade inga spår som de andra/
och tripp och trapps koll på vita backen sa dem

han var ju här sist, visst, men hur ska vi nu vandra
det finns ju ingen sans i balansen/

vänta bara sa trull i ett sms i snön
till våren kommer allt att röjas som dissonansen

och om hur det roddes över sjön/
men ska vi då inget få veta, sa tripp och trapp

och började få skoskav av varje app/
men så klart sa trull, det kommer ju alltid ikapp

som en rävsvans för Extra Chansen.

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Pot Pourri
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-12 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri