Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssnaren

När jag lyssnar på dig

ger jag plats

Men det är inte utav min plats jag ger

Det är av djupets plats

Jag flyttar mig bara lite lite längre ner

förstår du

Gemenskapens plats är som en kollossal trumpet

med vidden neråt

 

I tystnaden där får allt och alla plats

Ju längre ner jag flyttar desto rymligare blir det

för dig och mig och andra

I tystnaden och lyssnandet får alla plats

 

Du kommer förstå

 




Fri vers (Fri form) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-21 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP