Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någons kärlek

Någon sa
att älska
är att blunda
andas djupt
och välja att se
någon sa
det var du




Fri vers (Fri form) av Robert Jonsson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-23 12:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Fin tanke...jag brukar säga att förälskelse är en känsla, men att kärlek är ett val...
2015-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Robert Jonsson
Robert Jonsson VIP