Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget att göra

hör dig viska
hör dina "sanna" meningar
alltså dem du menar

inte dem du säger

sakta men säkert
tar vinden dig bort

från mig


vad ska jag säga?
INGET
vad ska jag göra?
INGET






Bunden vers av agneta pichler
Läst 238 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-11-02 13:42



Bookmark and Share


  aol
Ja så svårt när tilliten tynar bort,
2015-11-05

  Lars Hedlin
Stark är sådan känsla som får en att tyna bort ....
2015-11-04

  axveronika
enkelt men innehållsrikt om maktlösheten i ett uppbrott
2015-11-04

  Fem hjärtan VIP
Ibland är livet krångligt .. Hoppas att det vänder snart! Kram
2015-11-03

  ULJO
Kärleken är komlplicerad ibland. Men vindarna vänder alltid
2015-11-03

    ej medlem längre
Kan vara komplicerat..
2015-11-02

  Maria Sundelin VIP
Ja ibland är det svårt
Kramar
2015-11-02

    Dan Myrbeck
Bra om att ytan och djupet inte alltid säger samma.
2015-11-02
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler