Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du är havet

vill jag vara det liv
som finns i ditt vatten

om du är solen
låt mig vara molnen
som söker din närhet

om du är vinden
låt mig vara löven
som följer din kraft














H.M.W copyright 2015




Fri vers (Fri form) av Hanna Mari Wallin
Läst 239 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-11-02 20:33



Bookmark and Share


  helenita VIP
Vilken underbar känsla du förmedlar.
Precis så skulle vill jag beslriva den ömhet du målar
2015-11-11

  Gunnar Asp
Mycket vackert om att uppgå i den älskade! Men säg mig; -vem är målet för din önskan? Eller är det upp till varje betraktare. Ja, bara en fråga.....
2015-11-07

    Birgersdotter VIP
Vackert skaldat
2015-11-04

  Teresia Ridell
Mycket vackert !
2015-11-04

  Gunnar Asp
Mycket bra
2015-11-04

  Lars Hedlin
HÄRLIGT!
2015-11-04

  ULJO
Underbart fint skaldat
2015-11-03

    ej medlem längre
En ödmjuk kärlek med kraft och styrka i.
2015-11-03

  Maud Louise
Så härligt vacker
2015-11-03

  Tino
Kort med ack så värdefull.

"Om du är havet
vill jag vara det liv
som finns i ditt vatten"

Kan absolut inte bli bättre än just dem raderna.
2015-11-02

    ej medlem längre
Fint å vackert fantasifullt!
2015-11-02

    ej medlem längre
Fint
2015-11-02

  louisegirl
Varm och ömt
Jättefint <3
2015-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Mari Wallin
Hanna Mari Wallin