Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är morgondaggen

lika glittrande skön

du är regndropparna som faller ned
lika ren och behövlig

du är vinden lika smekande
sveper du förbi

du är ljuset som sprider sitt sken
över min dag




Fri vers (Fri form) av Hanna Mari Wallin
Läst 293 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-11-03 21:08



Bookmark and Share


  prinscess VIP
vad vackert
2015-11-09

  HelenaW
Ljuvlig!
2015-11-09

  StinaJ VIP
Underbar känsla i denna text.
2015-11-05

    Birgersdotter VIP
Varmt och vackert
2015-11-04

  Teresia Ridell
Åh så ljuvligt romantiskt. Fyllt av ljus och värme !
2015-11-04

    ej medlem längre
Den va fin, ja man måste ha fantasi också....
2015-11-04

  Lars Hedlin
Så ljuvt man bara ler! <3
2015-11-04

    ej medlem längre
Skimrande vackert skaldat.
2015-11-04

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar kärlek, värme och gemenskap!
2015-11-04

  Maud Louise
Vackert skrivet
2015-11-04

  ULJO
Urtjusigt skrivet
2015-11-03

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Hanna is spring in Bucharest, as in your poetry.
2015-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Mari Wallin
Hanna Mari Wallin