Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen talar i tysthet

för den som
väljer att lyssna

Hjärtat visar vägen
för den som
väljer att följa














H.M.W copyright 2015




Fri vers (Fri form) av Hanna Mari Wallin
Läst 248 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-11-10 21:39



Bookmark and Share


    Marica Dahl
Enkel och slagkraftig. Mycket budskap med få ord!
2015-11-21

  Lars Hedlin
Precis just så...........
2015-11-11

  Lars Hedlin
Precis just så...........
2015-11-11

  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord på hög nivå!
2015-11-11

  anits VIP
Vacker poesi!
2015-11-11

  StinaJ VIP
Så vackert formulerat, jag blir hänförd.
2015-11-11

  Maud Louise
Så sanna ord och vackert förmedlat
2015-11-11

    ej medlem längre
Ja, ens heliga väg då Anden talar är något att följa, även om köttet styr världen!
2015-11-11

    ej medlem längre
ja ,och det skall jag göra hädanefter.
2015-11-11

    ej medlem längre
Somliga ting slår an på den sträng
som binder själen vid våra sinnen,
där allt det vackra blir till i resonans
med förväntan och forna minnen.

Fint och uttrycksfullt skrivet om det
inre som styr våra vägval..

2015-11-10

  ULJO
Mäktigt
2015-11-10

  Den lilla tänkande
vacker bild <3
2015-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Mari Wallin
Hanna Mari Wallin