Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskar tiden still





Din närhet får min kropp att
skälva av längtan
så innerligt
har jag önskat dig
under den stjärnprydda himmelen
söker du min värme
du andas alldeles intill

så nära
så nära
tills det ej längre
går att urskilja dina andetag
i från mina
händer smeker
ömt och varsamt
som väcker den
brinnande längtan
din närhet får mig att
önska
tiden för evigt still















H.M.W copyright 2015














h.m.w copyright 2015




Fri vers (Fri form) av Hanna Mari Wallin
Läst 261 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-11-11 14:48



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Alldeles underbart ljuvligt !
2015-11-12

  Lars Hedlin
Så vackert :) <3
2015-11-12

  StinaJ VIP
Underbar kärlekspoesi. Väldigt fint !
2015-11-12

  överlevaren VIP
Het och kryddig text!
2015-11-11

  Blomma-Stjärna VIP
njuter av din beskrivning av ett efterlängtat och underbart ögonblick
(som finns kvar i evighet!)
2015-11-11

  M M Mannheim VIP
Ja tänk om det kunde vara så!
2015-11-11

  prinscess VIP
men vad underbart vackert
2015-11-11

    ej medlem längre
Läser andlöst din vackra dikt.
2015-11-11

  Öknens Ros VIP
längtansfyllt och innerligt skrivet...
2015-11-11

    ej medlem längre
Ett litet stycke ömhet å kärlekspoesi, man behöver inte vara yvigare....
2015-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Mari Wallin
Hanna Mari Wallin