Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleks smärta.


I Sticket lämnad!


Säg mig, -- vart tog du vägen?
Du lämnat mig i Sticket!

Inte är det skönt å
inte ha någon, alls!

Du försvann som en vind,
som man minns for förbi.

Aldrig, gav du mig en Kyss!
Som om min mun ej va´god, nog!

Här sitter jag i ruinerna - -
av mig, själv, -- se´n du gav

mig Nådastöten -- och tog
'din kära hustrus' parti!

Jag skiter, väl, i er, --- men
du har gjort mig stor skada!

Ska försöka laga det, som brast -
- å bygga mig, själv, igen ! ----

Men, å vänta på dig var, nog, det
värsta, jag har givit mig in på ! !

Från dig är det tyst som en grav
med en död kärlek i! - - - - - --

Jag trodde på dig, - men
du akterseglade mig! - -

Skäms du inte LITE, när du ser
vad du har ställt till med ?...

Å, - ÄNDÅ! Så ljuvt det vore att
hålla dig i mina armar ....





Fri vers av Marianne Räf
Läst 243 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-11-14 00:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känns så starkt!
2015-11-16

  ResenärGenomLivet
Grusade förhoppningar som känns...det är bara att komma igen...
2015-11-14

  överlevaren VIP
Ibland kostar kärleken mer än den smakar, surt men du hittar någon läckerbit som bara kan vara din!
2015-11-14

    ej medlem längre
Att lämnas i sticket sårar och gör ont.
2015-11-14

    ej medlem längre
Starka rader detta,
ärlig som attan skrivet ...
2015-11-14

    ej medlem längre
Ja bra framfört! Stark text.
2015-11-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om hur det känns när hoppet grusas!
2015-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf