Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ROSENS ÖNSKAN

 

Du fjärilsvinge
som fladdrar runt
på min rosenknopp

Söker
bland bladen
efter din åtrås nektar

 Jag önskar

 Stanna kvar en stund
hos mej
sedan du stillat
din hunger

 Behöver känna din värme
ännu en stund

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-11-17 15:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Åh, så fint...
2015-11-20

  Amari
För mig, mycket erotiskt laddad denna text, som känns i kroppen min.
Längtan tränger sig på.
2015-11-18

  Maud Louise
Väldigt vackert
2015-11-18

  Lars Hedlin
Så vackert vännen! kram
2015-11-18

  aol
Så betagande vackert vännen,
2015-11-18

  Marianne Räf
En fin förhoppning.
2015-11-17

  stig wikman
SÅÅÅÅ FINT
MAJ-LIS.

KRAM-APPLÅD-BOKMÄRKE-
2015-11-17

    ej medlem längre
Vackert!
2015-11-17

    Dan Myrbeck
Fin önskan!
2015-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP