Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förändringar



världen är tokig..
livet lika så..
för så föränderlig
som vardagen
blev efter fredagen den 13
vill jag inte förstå

livet ter sig lite upp och ner
vill liksom inte förstå
händelsernas utveckling

snart dagarna hunnit en vecka
efter fredagen den hemska

hopplösheten sätter in
de snurrar i mitt huvud..
ska orka ta mig genom
några dagar till

kan man lita på någon
i denna värld
av kallblodiga människor
utan varken hjärta hjärna
eller empati

jag erkänner
jag är rädd för första gången
i mitt liv.. alltså riktigt rädd

kämpa säger mitt förstånd
och jag går framåt




Fri vers av agneta pichler
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-11-19 07:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA håller med..kram <3
2015-11-23

  Maria Sundelin VIP
Ja, vart är världen på väg
Kramar
2015-11-19

    Dan Myrbeck
Att "vad som helst kan hända" har två händelser på senaste tid fått mig att inse:

Terror-attentaten i Paris

WW-skandalen
2015-11-19
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler