Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku (usch)

 

kylande vindar

snöfarande vägspärrar

bilar i diket

 

(c)tk




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 319 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-22 16:42



Bookmark and Share


  axveronika
ja så plötsligt det kom
en förvåning var år

2015-11-24

  Lars Hedlin
VINTERN ÄR HÄR!
2015-11-23

  Gunnel Eriksson VIP
Håller med - usch.
2015-11-23

  Minkki VIP
din text ger läsfrossa ;)
2015-11-22
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra