Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En smärtsam insikt idag


Vi är alla utbytbara

Det vi alla måste inse
är att vi är utbytbara
I arbetslivets maskineri

Jag vill ändå tro
att i förhållande till varanda
är vi outbytbara
En tröst i en tröstlös tid




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-04-25 13:05



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
ja när man känner sig "betydelselös" i det stora hela; vill man ju känna att man iallafall betyder något ( stort ) för någon/några.
Slutraden är extra "bra" !
2006-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö