Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var fanns du när jag behövde dig


Läppar formar ljudlöst sista bönen

Dina löften om sanning
var endast lögner som flagna
likt tapeterna som inte längre
såg värdet av att hänga kvar

nu är de demoner som jagar mig om natten

 



 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 352 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-11-28 19:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
berör starkt inom!
2016-01-09

  Micael Axelsson
Med klumpaktigt kväljande sitter jag och reflekterar texten jag just har läst. Det ligger en introvärt ilska och sorg, som speglar utåt... fy fan vilken smärta.

Vart fanns du när jag behövde dig, är orden ingen skulle behöva säga...
2015-12-11

  Lasseman VIP
En stark känsla uppstod

2015-12-04

  Nina.H
Stark känsla..bra skrivet!
2015-12-02

  aol
En skrift som borrade sej in i mitt hjärta kände gråten,
2015-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund