Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett kort utdrag ur tidigare publicerad text


Låt oss leva

i medmänsklig anda
där friheten endast kan andas
genom kärlekens bärande kraft



















H.M.W copyright 2015




Fri vers (Fri form) av Hanna Mari Wallin
Läst 282 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-11-29 11:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så vackert :)
2015-12-05

  Mike
grymt bra! Ditt budskap behövs.
2015-12-03

    ej medlem längre
Ja, 'genom kärlekens bärande kraft'
2015-12-01

  Bo Himmelsbåge
En kort o slagkraftig text om hur vi bör leva för att Jorden o Mänskligheten ska
bestå! ... men hur få makthavarna att förstå...?

Fin uppmaning!
2015-12-01

    ej medlem längre
Ja, vi måste vara medmänniskor å bry med kärlek!
2015-11-30

  ResenärGenomLivet
Viktiga ord...mycket fint...
2015-11-30

  ULJO
Ett briljant budskap
2015-11-30

  louisegirl
Ett vackert budskap, att ta till sig <3
Fint förmedlat Hanna
2015-11-30

    Marica Dahl
Ett mycket vackert budskap att bära med sig. Kort och koncist med kraft bakom orden, bra skrivet!
2015-11-30

  Jeflea Norma, Diana. VIP

en lagom fin haiku

/i en välgörande anda,
inom ramen för friheten, att andas
genom kärlek läger./

Ha en fin första advent!

2015-11-29

  Marita Ohlquist VIP
Underbart budskap att bära med sig i vardagen!
2015-11-29

    ej medlem längre
Som en bön.
2015-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Mari Wallin
Hanna Mari Wallin