Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NAGLAD IGEN

jag stod som naglad

under ett slags hypnos

helt absorberad

av ting som dock förgås

december biter

men ni går på ändå

lämnar mig naglad

jag står där skyldigt blå

 

 

den tid är svunnen

då modet var modest

minimalismen

har blivit hedersgäst

i långa banor

uniformerade

som svarta fanor

sparsamt draperade

 

 

LARZ GUSTAFSSON 2/12 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-02 11:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Jag stod som fastnaglad".
2015-12-02

  Den lilla tänkande
Hm... jag som trodde att det hette narglad. Eller är det något annat? :)
2015-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP