Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart kommer feministerna med krav på att abort ska äga rum när barnet fyllt 50.


MEDELÅLDERS VITA MÄN

medelålders vita män

är det nya hatobjektet

i koncentrationslägren

ska vi utplånas från släktet

vi är främsta hindret för

feminismens ambitioner

maskuliniteten stör

vi ska gasas i miljoner

 

 

LARZ GUSTAFSSON  3/12 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-03 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP