Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om form(aliteters) förmedling och fasliga frimodigheter. Restauranger använder rött för mer än julens skull..


kub; röd låg vresig och satt på fönsterplats

 

Gröt är också en kråkföda;
förödande omständighet
för de som lever på röda
små kubistmåstens dret.

*

före maten

det ett barn protesterar över
form färg och fy fy fingrar

därför målar vi utanför ramen
på överblivna tapeter
därför kolar vi annat än ögon
i konstens kalla kvarter

och kringlar oss vidare i
krängande svängande slingrar

efter maten

*

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-05 04:15



Bookmark and Share


  Trädskugga
Ett oväntat ordfyrverkeri
med långsam explosion,
gillar!
2015-12-05

  cilax VIP
tycker om denna
2015-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri