Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan din livrem

Det var en regnig natt
Natten då du dog
Alla grät
Det kändes som himlen stod
I brand
Vi spelade din skiva
Jag kramade din skugga
Hällde upp ett glas
Blickade tomt i intet

Vissa säger att det är öde
Vissa säger religion
Vissa bryr sig inte alls
Men i de mörkaste av skogar
Kan du alltid höra tiden gå

Det var en disig dag
Daggen stod i blom
Bladet grät
Och grenarnas kvistar bad
Till Gud
Jag tände en brasa
Jag brände dina drömmar
Värmde mig i skam
Stirrade stint i elden

Du kan bara höra tiden
Du kan bara höra tiden
Du kan bara höra tiden

Jag grät när din själ flög...
Jag brann i skenet av din död...

Utan din livrem
Utan din livrem
Utan din livrem






© georgmoller.se




Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 372 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-05 15:58



Bookmark and Share

    ej medlem längre
Smärta. Övergivenhet. Sorg.
Dina ord skär ända in i själen att läsa.
2015-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller