Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I den djupaste och mörkaste skog

I den djupaste och mörkaste skog
ett lugn som smeker själen

Existerar man ens när man uppslukas av träd och grenar

Det är här som jag andas
Det är här som jag blir fri

Ingen vet att jag är lycklig nu

Fri från omvärldens skrik och plågor
stress och uppmålade ideal

Jag känner en inre frid och lägger mig i mossan

Här kan jag dö i ro
Ingen kan slita mig härifrån

Det är jag och den vackra skogen




Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 382 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-12-05 16:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en ro bortom
kalhygge och musärr+
2016-02-04

  Lasseman VIP
Wow!.. bär på samma känslor när jag är ute i skog och mark, att bara ligga i ett dike eller bli ett med skogen, då kan man dö lyckligt, bra skrivet min vän
2015-12-07

    Marica Dahl
En vacker naturbeskrivning som jag verkligen kan relatera till, snyggt skrivet!
2015-12-06
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa